به منظور ارتقاء امنیت غذایی در شهرستان مهر صورت گرفت؛
9 کارخانه و کارگاه تولید مواد غذایی در مسیر نظارت مستمر
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر از واحدهای تولید، بسته بندی و نگهداری مواد غذایی دارای پروانه بهداشتی ساخت این شهرستان بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، «علی عباسی» سرپرست شبکه بهداشت و درمان در نخستین نظارت مستقیم خود بر صنایع تولید، بسته بندی و نگهداری مواد غذایی فعال این شهرستان گفت: نظارت دقیق و منسجم بر صنایع غذایی، یکی از ارکان اصلی تامین سلامت جامعه و پیشگیری از تهدیدهای بهداشتی است.
«عباسی» با بیان اینکه سلامت مردم خط قرمز خدمات مجموعه ی بهداشت و درمان است افزود: براساس برنامه های ابلاغی از سوی ستاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز و برنامه استراتژیک تدوین شده داخلی، بازدید از واحدهای صنعتی و صنفی تولید و عرضه مواد غذایی سطح شهرستان مهر در دستور کار دفتر سرپرستی این شبکه قرار گرفته است.

این مقام مسؤول، کارشناسان مجموعه بهداشت مهر را ناظر و در عین حال حامی تولید پایدار در سطح شهرستان و ضامن سلامت آحاد مردم جامعه دانست و تأکید کرد: عملکرد صنایع و صنوف این شهرستان به صورت ادواری و سر زده و حتی در ساعات خارج از وقت اداری و شبانه براساس دستورالعمل ها و چک لیست های مربوطه مورد ارزیابی قرار می گیرد.
در این بازدید که با همراهی دکتر «سامیه عباسپور» و مهندس «سارا جعفری سارویی» کارشناسان واحد غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان صورت گرفت، کارگاه های تولید ارده و فرآورده های کنجدی دارای پروانه بهداشتی ساخت شهر «وراوی» و سردخانه دومداره نگهداری مواد غذایی شهر «خوزی» پایش شدند.
گفتنی است: تاکنون 9 کارخانه و کارگاه تولید، بسته بندی و نگهداری مواد غذایی و بهداشتی در شهرستان مهر موفق به دریافت پروانه های بهداشتی ساخت صنعتی و کارگاهی شده اند.
پایان خبر
نظر دهید