کمیته کاهش فقر غذایی کودکان زیر 5 سال شهرستان مهر برگزار شد
دستیابی به شاخص 80 درصدی در سال 97 در راستای بهبود تغذیه کودکان دچار سوء تغذیه پس از دریافت سبد حمایتی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، رییس شبکه بهداشت و درمان در کمیته کاهش فقر غذایی کودکان این شهرستان از دستیابی به شاخص 80 درصدی در سال 97 در راستای بهبود تغذیه کودکان دچار سوء تغذیه پس از دریافت سبد حمایتی و برنامه غذایی تنظیم شده از سوی واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان با کالری و پروتئین مطلوب، ابراز خرسندی کرد.
سید حسن خلیلی گفت: این مهم جز با همبستگی و همدلی دو دستگاه خدمت رسان اداره بهزیستی و شبکه بهداشت و درمان محقق نمی شد.
مسؤول واحد بهبود تغذیه عنوان کرد: در آغاز فصل سوم سال 98، کمیته کاهش فقر غذایی کودکان با محوریت برنامه ریزی جهت آغاز طرح یک وعده غذای گرم کودکان 2 تا 5 سال روستامهدهای شهرستان مهر تشکیل شد.
سکینه ابراهیمی افزود: طرح یک وعده غذای گرم روستامهدها از سال 1386 در شهرستان مهر کلید خورد و امسال نیز همزمان با هفته جهانی کودک و از نیمه دوم مهرماه جاری آغاز شد و به مدت 90تا 130 روز در روستامهدهای تحت پوشش شهرستان مهر استمرار خواهد داشت.
مسؤول واحد بهبود تغذیه خاطر نشان کرد: کارگروه کمیته کاهش فقر غذایی به میزبانی شبکه بهداشت و درمان به صورت فصلی و با حضور رییس و معاون بهداشتی و مسؤولان واحدهای بهبود تغذیه، بهداشت محیط و کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان و رییس و کارشناس مسؤول امور کودکان اداره بهزیستی و با هدف کاهش سوء تغذیه کودکان سنین زیر 5 سال شهرستان مهر برگزار می شود.
ابراهیمی برگزاری جلسات آموزشی ماهیانه ویژه مدیران و مربیان مهدکودک ها در زمینه کاهش مصرف قند و شکر و نمک و اصلاح الگوی تغذیه کودکان و اجرای تن سنجی در ابتدا و انتهای اجرای طرح یک وعده غذای گرم را از مصوبات این کمیته برشمرد.
در این نشست مسؤولان واحدهای بهداشت محیط و کنترل مواد غذایی نیز بر لزوم رعایت موازین بهداشتی در تهیه و طبخ غذا و صدور کارت سلامت معتبر برای تمامی دست اندرکاران پخت غذا و اهمیت آگاهی مدیران و مربیان مهدکودک ها در مورد نشانگرهای رنگی برچسب های مواد غذایی و رعایت اصول نگهداری مواد غذایی تأکید کردند.
نظر دهید