07 آذر 1403

  • 1398/08/27
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست هم اندیشی کارفرمایان واحدهای تولیدی مواد غذایی شهرستان مهر

در هفته ملی غذا، موانع تولید واحدهای تولید مواد غذایی شهرستان مهر بررسی شد

در هفته ملی غذا، موانع تولید و انتقاد و پیشنهاد کارفرمایان و مسؤولان فنی واحدهای تولید مواد غذایی شهرستان مهر بررسی شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، کارشناس کنترل مواد غذایی از نشست مسؤولان فنی و صاحبان صنایع تولیدی، بسته بندی و نگهداری مواد غذایی شهرستان مهر به مناسبت بزرگداشت روز جهانی و هفته ملی غذا خبر داد.

مهندس سارا جعفری سارویی گفت: این نشست بر اساس برنامه استراتژیک و به دعوت واحد مدیریت غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان مهر، در محل کارخانه تازه احداث شده گروه صنعتی خرما و فرآورده های خرمای سید حسن فروتن با نام تجاری بنتو و با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان، دکتر داروساز و مدیر غذا و دارو و مسؤولان واحدهای تغذیه، بهداشت محیط و کنترل مواد غذایی انجام شد.

این کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی خاطر نشان کرد: محوریت نشست بررسی موانع تولید و با هدف دریافت انتقاد و پیشنهاد کارفرمایان و مسؤولان فنی واحدهای فعال شهرستان مهر شامل کارگاه های ارده و محصولات ارده با نام های تجاری طلای وراوی و شمسی پور، کارگاه تولید انواع نان با نام تجاری راتی نس، سردخانه دو مداره نگهداری مواد غذایی شهید قاسمی، گروه صنعتی خرمای بنتو و واحد لبنی فالیون ماس بود.

مهندس جعفری سارویی افزود: بازدید از خطوط تولید گروه صنعتی خرمای بنتو و اهدای لوح تقدیر و قاب مزین به کلام الله مجید به مسؤول فنی برتر شهرستان مهر در سال 97، مهندس مجید اخلاق عالی، مسؤول فنی سردخانه نگهداری مواد غذایی پایان بخش این نشست هم اندیشی بود.


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 14288
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید