شبکه بهداشت و درمان مهر
غربالگری تغذیه و فشارخون 200 نفر از کارکنان ادارات مهر از آغاز سال جدید
.
سرپرست معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان مهر، عنوان کرد: غربالگری تغذیه و فشار خون 200 نفر از کارمندان ادارات مهر، با همکاری واحدهای بهبود تغذیه و جلب مشارکت های مردمی از آغاز سال جدید
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، مهندس «محمدجواد حسن زاده» با بیان اینکه بیشتر عوامل مرگ و میر ناشی از بیماری مربوط به بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون است، تصریح کرد: فشار خون بالا بیماری مزمن شایعی است که در آن مقدار فشار خون از حد طبیعی بالاتر میرود و به اندامهای حیاتی مثل قلب، مغز، کلیه و چشم آسیب میرساند.
سرپرست مرکز بهداشت مهر، با اشاره به اهمیت آموزش در ارتقای سطح سلامت جامعه گفت: بهترین اقدام برای جلوگیری از فشار خون پیشگیریهای ساده همچون کاهش مصرف چربی های اشباع، کنترل وزن، کاهش اندازه دور شکم، فعالیت بدنی مناسب و کنترل مصرف نمک است.
مهندس حسن زاده یادآور شد: با ابلاغ اجرای بسته سلامت کارکنان ادارات، غربالگری فشارخون و تغذیه، توزیع مکمل، تن سنجی و مشاوره های تغذیه ایی هر سال در تمامی ادارات با همکاری واحدهای بهداشتی و داوطلبان متخصص ادارات انجام و نتایج مراقبت ها پس از تحلیل با هدف کنترل مشکلات سلامتی به اطلاع کارکنان رسانده می شود و از سوی کارشناسان بهداشتی پیگیری و در صورت نیاز به سطوح بالاتر ارجاع می شوند.
در ادامه «سکینه ابراهیمی» کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه، با اشاره به استقبال ادارات از اجرای این طرح گفت: با همکاری واحد جلب مشارکت ها، و هماهنگی داوطلبان متخصص ادارات، هم زمان با برگزاری جلسه آموزشی اهمیت تغذیه صحیح در کنترل بیماری های مزمن در ادارات، خدمات تن سنجی، شاخص نمایه توده بدنی کارکنان ارزیابی و به افراد دارای اضافه وزن و چاقی رژیم های اختصاصی ارایه می شود.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، مهندس «محمدجواد حسن زاده» با بیان اینکه بیشتر عوامل مرگ و میر ناشی از بیماری مربوط به بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون است، تصریح کرد: فشار خون بالا بیماری مزمن شایعی است که در آن مقدار فشار خون از حد طبیعی بالاتر میرود و به اندامهای حیاتی مثل قلب، مغز، کلیه و چشم آسیب میرساند.
سرپرست مرکز بهداشت مهر، با اشاره به اهمیت آموزش در ارتقای سطح سلامت جامعه گفت: بهترین اقدام برای جلوگیری از فشار خون پیشگیریهای ساده همچون کاهش مصرف چربی های اشباع، کنترل وزن، کاهش اندازه دور شکم، فعالیت بدنی مناسب و کنترل مصرف نمک است.
مهندس حسن زاده یادآور شد: با ابلاغ اجرای بسته سلامت کارکنان ادارات، غربالگری فشارخون و تغذیه، توزیع مکمل، تن سنجی و مشاوره های تغذیه ایی هر سال در تمامی ادارات با همکاری واحدهای بهداشتی و داوطلبان متخصص ادارات انجام و نتایج مراقبت ها پس از تحلیل با هدف کنترل مشکلات سلامتی به اطلاع کارکنان رسانده می شود و از سوی کارشناسان بهداشتی پیگیری و در صورت نیاز به سطوح بالاتر ارجاع می شوند.
در ادامه «سکینه ابراهیمی» کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه، با اشاره به استقبال ادارات از اجرای این طرح گفت: با همکاری واحد جلب مشارکت ها، و هماهنگی داوطلبان متخصص ادارات، هم زمان با برگزاری جلسه آموزشی اهمیت تغذیه صحیح در کنترل بیماری های مزمن در ادارات، خدمات تن سنجی، شاخص نمایه توده بدنی کارکنان ارزیابی و به افراد دارای اضافه وزن و چاقی رژیم های اختصاصی ارایه می شود.
او در پایان اضافه کرد: این طرح در ابتدا در ادارات بالای 20 نفر کارمند اجرایی شده است و تا پایان سال با ارایه خدمات سلامت به تمامی کارمندان نهاد ها و سازمان ها به پایان می رسد.
پایان خبر.
نظر دهید