رستوران های دوستدار سلامت شهرستان مهر ارزیابی می شوند
ارزیابی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان مهر در ماه مبارک رمضان فروگذار نشد
رستوران های دوستدار سلامت شهرستان مهر ارزیابی می شوند
واحدهای بهبود تغذیه و بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون با دقت و شدت بیشتری بر سلامت محصولات غذایی رستوران های دوستدار سلامت، بیرون برها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت می کنند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، مسوول واحد بهبود تغذیه شبکه با اشاره بر اهمیت نظارت بر واحدهای صنفی پخت و توزیع مواد غذایی تأکید کرد: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کووید19، اجرای دستورالعمل های بهداشتی و تغذیه ای از سوی این مراکز الزامی است.
سکینه ابراهیمی اضافه کرد: بر اساس شاخص های ارزیابی، بر استفاده از نمک های ید دار و تصفیه شده، غلات سبوس دار و روغن های خوراکی مناسب و استفاده نکردن از روغن های چند بار مصرف، کاهش مصرف شکر، روغن و نمک در پخت غذا، مغز پخت شدن غذاهای کبابی و رعایت اصول بهداشتی و تغذیه ای تأکید می شود.
مسوول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان مهر نیز در ادامه گفت: در بازدیدها، ضمن آموزش به کارگران آشپزخانه ها، ثبت نام مراکز تهیه مواد غذایی در سامانه سلامت وزارت بهداشت، گند زدایی محیط رستوران، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش برای پیشگیری از شیوع کرونا ویروس بررسی می شود.
سید عبدالوهاب موسوی افزود: ارزیابی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بویژه رستوران های دوستدار سلامت از سوی کارشناسان واحدهای بهبود تغذیه و بهداشت محیط این شهرستان در ماه مبارک رمضان نیز فروگذار نشد و این بازرسی ها تداوم دارد.
نظر دهید