در ۹ ماهه امسال انجام شد؛
بیش از ۳۰۰ بازدید از اماکن متقاضی دریافت صلاحیت های بهداشتی
از ابتدای فروردین تا پایان آذر سال جاری، بیش از ۳۰۰ واحد صنفی متقاضی دریافت صلاحیت های حرفه ایی ثبت نام شده در سامانه سامح وزارت بهداشت، از سوی کارشناسان بهداشت محیط ارزیابی شدند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مهر، سرپرست شبکه با اشاره به این که پروانه مجوزهای بهداشتی صنوف تنها از طریق درگاه ملی مجوزهای کسبوکار امکان دارد گفت: صلاحیت بهداشتی که پیشنیاز صدور مجوز برخی از صنوف است، از طریق سامانه سامح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که متصل به درگاه ملی مجوزهاست صادر میشود.
مهندس «هادی اکبری» با اعلام این که بیش از ۳۰۰ مورد نظارت و ارزیابی از درخواست های ثبت شده در این سامانه در این افزود: درگاه ملی مجوزهای کسبوکار، بستری اینترنتی تحت مدیریت دبیرخانه هیئت مقررات زدایی و بهبود محیط کسبوکار است که برای همه کسبوکارهای موجود در کشور، شرایط، مدارک، مجوزهای پیشنیاز و هزینهها را شفاف و قابلفهم ارائه مینماید.
کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط شبکه نیز در این راستا گفت: متصدیان متقاضی دریافت صلاحیت بهداشتی با توجه به دستورالعملهای موجود، ضمن ثبتنام در سامانه سامح و دریافت کد QR، میبایست درخواست صدور صلاحیت بهداشتی محل کسب خود را نیز از طریق سامانه سامح به آدرس Sameh.behdasht.gov.ir ثبت و پیگیری نمایند.
مهندس «عبدالوهاب موسوی» در خصوص سامانه سامح گفت: سامانه سامح یا سامانه جامع سلامت الکترونیک محیط حرفهای شامل سه قسمت است که قسمت اول مربوط به صاحبان، متصدیان کسبوکار و مشاوران است و قسمت دوم مربوط به کارکنان بهداشت محیط و حرفهای است و فقط این گروه به آن دسترسی دارند و بخش سوم نیز برای پیگیری و ادامه فرایند و درخواستها است.
کارشناس مسوول سلامت محیط شبکه بابیان اینکه صدور هرگونه مجوز بهصورت دستی تخلف است، خاطرنشان کرد: صلاحیتهای دستی جهت صنوف به صورت کامل حذف شده و صرفا ملاک تایید درخواست در سامانه مذکور است.
او در پایان گفت: متصدیان جهت صدور صلاحیت بهداشتی محل کسب خود، پس از مراجعه به درگاه ملی مجوزهای کسبوکار درخواست خود را با همان کد واحد صنفی یا (کد آیسیک) در سامانه سامح ثبت و پیگیری نمایند./س.رضایی
پایان خبر