روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر
نکاتی در زمینه «فرایند سرخ کردن مواد غذایی»
....
-روغن سرخ کردنی باید به آرامی گرم شود.
-بهتر است قبل از سرخ کردن مواد غذایی مانند کدو، بادمجان و سیب زمینی، رطوبت آنها گرفته شود.
-در زمان سرخ کردن مواد غذایی، درب ظرف را نگذارید تا از برگشت بخارات یا دود حاصل از روغن به درون محتوای ظرف جلوگیری شود.
-در صورت استفاده از دستگاه سرخ کن، از گرفتگی فیلترهای روغن در دستگاه سرخ کن جلوگیری کنید.
-ظرف اصلی روغن را دور از شعله گاز و ترجیحاً در جای نسبتاً تاریک مثلاً کابینت نگهداری نمایید.
-هنگام سرخ کردن مواد غذایی از ظروف مسی استفاده نکنید.
-روغن مخصوص سرخ کردن را می توان دو یا سه بار در طی 24 ساعت استفاده نمود به شرطی که پس از استفاده، باقیمانده مواد غذایی را خارج کرده و روغن را از صافی ریز، تمیز و خشک عبور داده و پس از سرد شدن آن را در جای خشک و تاریک و درون ظروف شیشه ای دربدار قرار دهید، بطوری که فضای خالی در آن باقی نماند.
جمع آوری: مهندس سارا جعفری سارویی، مسوول واحد نظارت و کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر
نظر دهید