03 آذر 1403

  • 1398/10/02
  • - تعداد بازدید: 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فعالیت های آموزش محور واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر ادامه دارد

تأکید بر اهمیت مصرف نمک ید دار در جمع صاحبان واحدهای صنفی مواد غذایی شهرستان مهر

در جمع صاحبان واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان مهر به اهمیت مصرف نمک ید دار و تصفیه شده تأکید شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، از سوی واحد بهبود تغذیه، کلاس آموزشی با محوریت لزوم کاهش مصرف نمک در خوراکی ها و اهمیت استفاده از نمک ید دار، برای گروه های هدف برگزار شد.

سکینه ابراهیمی، مسؤول واحد بهبود تغذیه در جمع مسؤولان آشپزخانه و صاحبان رستوران ها، بیرون برها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان مهر بر اهمیت و نقش ید در سلامت انسان، منابع غذایی حاوی ید، عوارض کمبود ید و معرفی بیماری های ناشی از کمبود ید پرداخت.

در این کلاس آموزشی که با همکاری واحدهای بهبود تغذیه و بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان برگزار شد انواع نمک و فرایند تهیه نمک ید دار و تصفیه شده، طریقه نگهداری صحیح نمک ید دار، میزان نمک موجود در فرآورده های غذایی و ارتباط مصرف بالای نمک و ابتلا به بیماریهای متابولیک از دیگر مطالبی بود که فراگیران از کارشناس تغذیه آموختند.

در پایان کلاس آموزشی که براساس دستورالعمل معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد به شرکت کنندگان گواهی آموزشی جهت نصب در محل کسب و کار ارائه شد.

 
 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 17615
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید