02 آذر 1403

  • 1401/03/24
  • - تعداد بازدید: 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر

سلسله جلسات هماهنگی کنترل بیماری سالک در شهرستان مهر برگزار شد.

...

در جلسات مشترک کارشناسان بهداشت محیط با شوراهای شهر و روستا شهرستان، راهکارهای کنترل بیماری سالک و بیماری ناشی از پشه آئدس بررسی شد.
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، مهندس «هادی اکبری» رییس شبکه، با تاکید بر انجام اقدامات هدفمند و اصولی در راستای کنترل و پیشگیری از گسترش بیماری سالک گفت: کنترل بیماری در شهرستان نیازمند تدوین یک برنامه عملیاتی قوی، جامع و اجرایی در مناطق و کانون های شایع سالک در شهرستان است.
 
اکبری همکاری و احساس مسوولیت شهرداران و شوراهای شهر و روستا را در حوزه بهداشت و سلامت، ستودنی خواند و افزود: بی شک برنامه های سلامت محور جز با توجه و همکاری بین بخشی به ثمر نخواهد نشست و نتیجه بخش نخواهد بود.
 
 
در ادامه مهندس «عبدالوهاب موسوی» مسوول واحد بهداشت محیط شبکه با توجه به اهمیت چرخه ی بیماری سالک، عوامل موثر در گسترش آن و ضرورت پیشگیری از این بیماری، نقش شهرداری ها و شوراهای شهر و روستا را در کنترل این بیماری کلیدی خواند.
 
 
 
مهندس موسوی با تاکید بر نقش تأثیرگذار آموزش شهروندی در کاهش موارد بیماری، افزود: وضعیت محل‌های دفن زباله، انباشت لاستیک های فرسوده، ساختمان های مخروبه، اتلاف سگهای ولگرد و جونده کشی از جمله مواردی هستند که در این جلسات هم اندیشی مورد بحث قرار گرفتند.
  
 
او اضافه کرد: جلسات مشترک کارشناسان بهداشت محیط با شهردان و شوراها با هدف بررسی راهکارهای کنترل سالک در شهرها و روستا، در شهرداری  شهرهای  گله دار، مهر، اسیر، خوزی، فال ، ارودان و وراوی برگزار گردید.   
 
پشه سالک در محیط مرطوب رشد می‌کند، اما تا ارتفاع بیشتر از یک متر نمی‌تواند پرواز کند؛ بنابراین شهروندان می‌توانند با رعایت مسائل بهداشتی از جمله نصب توری در پنجره‌ها، نریختن زباله و خاک و نخاله در معابر و هدایت نکردن فاضلاب‌ها به معابر در پیشگیری از بروز این بیماری مؤثر باشند./س.رضایی
 
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 61935
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید