03 آذر 1403

  • 1398/10/28
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در جمع کارکنان حوزه سلامت شهرستان مهر بر محوریت بسیج ملی تغذیه تأکید شد

هدف اصلی دهمین بسیج ملی تغذیه امسال، معرفی جایگزین های غذایی مناسب به عموم مردم است

هدف اصلی دهمین بسیج ملی تغذیه امسال، معرفی جایگزین های غذایی مناسب به عموم مردم است

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جمع کارکنان حوزه سلامت شهرستان مهر به اهداف و محوریت اصلی دهمین بسیج ملی تغذیه پرداخت.

رضیه شناور با همراهی تیم نظارت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و به منظور ارزیابی عملکرد واحد بهبود تغذیه شهرستان مهر و مراکز تابعه و در برنامه پیاده روی که به مناسبت بسیج ملی تغذیه انجام شد حضور یافت و گفت: برنامه های بسیج ملی تغذیه امسال با شعار "ترویج الگوی غذایی سالم، با جایگزین های غذایی سالم" از چهاردهم تا پایان دی ماه جاری در حال اجراست.

او عنوان کرد: با توجه به اینکه تغذیه یکی از مهم ترین فاکتورهای خطر در بروز بیماری های غیر واگیر نظیر دیابت، انواع سرطان و قلبی و عروقی است، اصلاح سبد و عادات غذایی مردم گامی مؤثر در کاهش این بیماری ها محسوب می شود و هدف اصلی بسیج ملی تغذیه امسال، معرفی جایگزین های غذایی مناسب به عموم مردم است.

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی تصریح کرد: در حال حاضر در سبد غذایی ایرانیان، سرانه مصرف شیر و فرآورده های لبنی کمتر از میزان توصیه شده است که تهدیدی برای سلامت تلقی می شود.

او تأکید کرد: افزایش مصرف سبزی ها و میوه ها به عنوان میان وعده های مناسب به جای قند، شیرینی و شکلات، جایگزینی روغن های مایع از جمله زیتون و آفتابگردان با روغن های جامد، استفاده از دوغ های بدون گاز و کم نمک به جای نوشابه های گازدار و آبمیوه های صنعتی، جایگزینی انواع نان سبوس دار و برنج قهوه ای با برنج و نان های سفید، ما را به اهداف بسیج ملی تغذیه امسال نزدیک می کند.

شناور افزود: تخم مرغ، حبوبات، مغزها و ماهی ها دارای ارزش غذایی بالا بوده و حتی مصرف میزان کمی از این مواد غذایی به خاطر محتوای بالای پروتئین، فیبر، ویتامین ها، آهن، روی، سلنیوم، لسیتین و سایر مواد معدنی و عناصر ضروری می تواند بخش عمده ای از نیاز بدن را تأمین کند.

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهی هایی مانند ساردین، تن و سالمون، ضمن کاهش سطح کلسترول و بیماریهای قلبی و عروقی، عامل مؤثری در کاهش ابتلا به بیماریهای سیستم عصبی نظیر آلزایمر و پارکینسون هستند.

رضیه شناور در پایان این برنامه پیاده روی که با آموزش اصول تغذیه همراه بود و در جمع اعضاء تیم نظارت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و کارکنان حوزه سلامت شهرستان مهر از عملکرد مطلوب واحد بهبود تغذیه و همراهی رییس و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در جامه عمل پوشاندن به برنامه های عملیاتی واحد بهبود تغذیه قدردانی کرد.

 
 
 
 
 
 
 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 18799
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید