روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر
تشدید نظارت های بهداشت محیطی بر اماکن مذهبی شهرستان مهر در ایام سوگواری امام حسین(ع)
...
رپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر با تشریح اقدامات و نظارتهای سلامت محیط این شبکه در دهه اول محرم، گفت: تاکنون بیش از 85 مورد بازرسی از طریق بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت و مراکز جامع سلامت از هیاتهای مذهبی، تکایا و حسینیه های شهرستان انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر، سرپرست این شبکه افزود: همزمان با آغاز ماه محرم نظارتهای بهداشت محیطی بر فعالیت هیاتهای برگزارکننده آیین های سوگواری امام حسین (ع) در مساجد، تکایا و حسینیههای شهرستان با هدف کنترل و رعایت پروتکلهای بهداشتی و در راستای مقابله با کرونا در شهرستان تشدید شد.
مهندس «هادی اکبری» تصریح کرد: عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات در مراسم عزاداری، مساجد، تکایا و موکبها میتواند احتمال بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا بویژه بیماریهای عفونی رودهای را افزایش دهد، بنابراین اجرای مطلوب شیوه نامه های بهداشت محیط در مراسم عزاداری محرم، صفر و اربعین ضروری است.
مسوول واحد سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان نیز در ادامه با اشاره به آموزش های ارائه شده با موضوع نحوه اجرای شیوه نامه ها به متولیان هیات های مذهبی شهرستان گفت: از آغاز محرم تا کنون بیش از 85 مورد بازدید از اماکن مذهبی از سوی بازرسان بهداشت محیط انجام شده که بیشترین تخلف مشاهده شده عدم استفاده از ماسک و یا استفاده نادرست از آن، عدم فاصله گذاری مناسب و عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف استاندارد بوده است.
مهندس «عبدالوهاب موسوی» بیان داشت: هیأت های عزاداری، در نحوه پخت و پز و استفاده از نمک و روغن به اندازه کافی دقت لازم را داشته باشند و یکی از نکات مهم در ایام محرم و صفر که هیأت های مذهبی باید در نظر بگیرند این است که هیچ گاه بیشتر از دو ساعت نذورات را نگهداری نکنند و در همان زمان توزیع نذورات را در ظرف قرار داده و بین مردم پخش کنند.
موسوی با بیان اینکه مردم با تماس به 190 می توانند هرگونه مشکل درحوزه بهداشت را به ما گزارش بدهند، گفت: باتوجه به وجود تخلفات در زمینه ظروف یکبار مصرف، مردم توجه داشته باشند از ظروفی استفاده کنند که پروانه ساخت و بهره برداری از سازمان غذا دارو داشته باشد و گاها بدلیل قیمت بالای این ظروف عده ای خواستار استفاده از ظروف دائم و استکان و فنجان شدند که توصیه ما این است که شرایط شست و شوی کاملا بهداشتی و آبکشی را لحاظ کنند اگر چه مصرف آب بالا می رود اما باید تمام مراحل کاملا بهداشتی صورت گیرد./س.رضایی
پایان خبر.
نظر دهید