02 آذر 1403

  • 1401/08/14
  • - تعداد بازدید: 59
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مهر

آشنایی دانش آموزان دبستان هدایت شهر مهر با نشانگرهای رنگی تغذیه ایی، ارزش های غذایی و برچسب اصالت کالا همراه با جشنواره نان سنتی

....

سرپرست معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان مهر، از اجرای طرح آشنایی دانش آموزان در راستای افزایش سطح آگاهی آن ها با نشانگر رنگی تغذیه ای در شهرستان مهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مهر، سرپرست معاونت بهداشت شبکه گفت: سازمان غذا و دارو در راستای آگاه سازی مصرف کنندگان از میزان انرژی، قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس طرح نشانگر رنگی تغذیه‌ای را تدوین و عملیاتی کرده است.

مهندس «محمد جواد حسن زاده» هدف از برپایی این جشنواره، تبلیغ و اطلاع‌رسانی در خصوص غذاهای سالم و سنتی و پرهیز از انواع فست فودها و غذاهای چرب و حاوی نمک و خوراکی‌های مضر است و فرصت بسیار خوبی برای آشنایی با غذاهای سالم است و یادآور شد: با توجه به رواج عادات تغذیه ایی نادرست در بین دانش آموزان و تاثیر آن بر بیماری های مزمن، اصلاح این عادت ها ضروری می باشد.

کارشناس واحد نظارت و کنترل مواد غذایی شبکه نیز در این خصوص گفت: نشانگر رنگی تغذیه‌ای درج‌ شده بر روی محصولات غذایی در واقع یک چراغ‌راهنما و مشاوره تغذیه ای برای مصرف‌کنندگان می باشد.
مهندس «سارا جعفری سارویی» افزود: نشانگرهای رنگی تغذیه ای از سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز تشکیل‌شده است؛ که رنگ سبز به معنای کم بوده و ما را به یک انتخاب سالم هدایت می کند و رنگ نارنجی به معنای متوسط و ما را به یک انتخاب نسبتاً خوب راهنمایی می‌کند هرچند انتخاب رنگ سبز مناسبتر است و رنگ قرمز به معنای زیاد می باشد و افراد باید با توجه به فعالیت فیزیکی وشرایط جسمانی خود انتخاب کنند که به چه میزان از این مواد غذایی استفاده کنند.

در ادامه کارشناس بهبود تغذیه شبکه نیز با بیان اهمیت مصرف صبحانه سالم و تاثیر صبحانه خوردن در یادگیری و مواد غذایی سالم و ناسالم آموزشهایی به دانش آموزان این مدرسه ارائه داد.

«سکینه ابراهیمی» گفت: مصرف 6 برابری میانگین نان در کشور ما نسبت به جامعه جهانی، اهمیت کیفی این ماده غذایی را ضروری می کند. لذا با توجه به اینکه نان بخش اعظم انرژی و پروتئین بدن انسان را تامین می کند، باید از آردی استفاده کرد که دارای منابع فیبری، املاح و ویتامین های گروه B باشد.

این آیین به همت مدیر دبستان هدایت و با حضور معاون پرورشی و کارشناس بهداشت اداره آموزش و پرورش، معاون بهداشت و کارشناسان بهبود تغذیه و نظارت و کنترل مواد غذایی برگزار شد./س.رضایی
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 68801
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید